Mobil ny 3

Att göra

Upplev naturen 
Vår gård ligger intill Lagan, ca 5-10 minuters promenadväg från stugorna. Här kan du hyra kanot, och lösa fiskekort. Lagan och Hjörneredssjöarna bildar ett vattensystem som ger möjlighet till fantastiska kanot-turer. Gör gärna ett strandhugg på någon av öarna.  Hjörnered är dessutom ett av Laholm kommuns vackraste friluftsområden. Här finns flera iordningställda överattningsplatser om ni vill sova ute en natt. Runt Hjörneredssjöarna finns också flera markerade vandringsleder, olika långa.  

 

I vår skog
Att gå en promenad i skogen en tidig morgon, sen eftermiddag eller kväll kan bjuda på fina upplevelser. Kanske får ni se både älg, rådjur, vildsvin och räv. De är några av de djur som brukar visa sig, framför allt i skymning och gryning. Alldeles säkert kommer ni att se spår av olika djur. Dessutom får ni uppleva tystnaden och skönheten i vår underbara skog. Det brukar också finnas gott om både svamp och bär, allt efter säsong.
 

Golfa
Den välrenommerade golfbanan i Skogaby ligger endast 3 kilometer från gården. 

Bada
Inom rimliga avstånd finns möjligheter att bada utomhus. Lagan som stilla flyter fram, de angränsande Hjörneredssjöarna, de lite mer forsande vattnet i de mindre åarna, någon av alla de fina sjöarna eller i havet, Laholm har en lååång sandstrand! Här finns också tempererade bassänger och ett inomhusbad med lekland för de minsta barnen. 

Turistbyrån i Laholm 
Här hittar du aktuell information från Laholms turistbyrå
www.laholm.se
www.visitlaholm.se

Vad händer i Halland? 
Här kan du hitta aktuell information om Halland!
www.visithalland.com

Är det något du undrar över är du välkommen att kontakta oss!
+46 736 92 08 38
info@lagadalsgard.se